Lunch
LUNCH 11.30-14.00 Måndag – Fredag Vecka 13
Något innan
Toast Skagen, smörstekt brioche, räkor, majonnäs, dill, syrad rödlök 145 kr
Klassisk Löjromstoast med smetana, rödlök och gräslök 185 kr
Veckans lunchrätt 175 kr
Måndag
Krämig biffgryta med smak av dragon, champinjoner & potatispuré
Tisdag:
Ångad flundrafilé serveras med ducessepotatis, skaldjurssås & gröna ärtor
Alt. Stekt fläsk med kokt potatis & löksås
Onsdag:
Entrecôte serveras med café de parissås, potatiskrokett & brytbönor
Torsdag:
Stekt laxfilé serveras med brynt smörhollandaise, sparris & dillkokt potatis
Alt. Sweas Halv special i Briochebröd- hantverkskorv med smak av ramslök, mandelpotatispuré, dijoncrème, räkröra & rostad lök
Veckans Vegetariskt
Couscous sallad med halloumi, soltorkade tomater & örtcrème
Veckans Fisk: 225 kr
Ångad veckans fångst serveras med kokt potatis, brynt smör, ägg, kapris, rödbeta & räkor
Veckans sallad: 210 kr
Couscous sallad med kyckling, soltorkade tomater & örtcrème
Plazaburgare: 225 kr
Med chipotledressing, krispsallat, silverlök, tomat & pommes
Biff Rydberg: 255 kr
Oxfilé, senapscrème, ölbrässerad lök, råstekt potatis, pepparrot, äggula
Räksmörgås: 245 kr
Serveras med ägg, majonnäs, rödlök, gurka på rågbröd
Något sött
Vår hemgjorda tryffel 55 kr
Crème Brûlée 95 kr